lördag

Dessa timelister nu är det iallafall gjort. Jag skulle jobba ikväll igen egentligen men jag mår inge vidare. Ont överallt i princip. Tror att det beror på sömnbrist för jag hade en helt galen natt. Drömde om allt från Fredrik ljungberg till hemska drömmar om mamma och massa annat. En salig sörja var det och vaknade med tårar i ögonen flera gånger. Hatar när man inte får sova ordentligt, kroppen säger verkligen ifrån och då måste man lyssna. Hade jag gått på jobb ikväll hade jag förmodligen spytt på alla gäster, för SÅ trött är jag faktiskt.. uh ingen aptit alls och illamående. Tur att jag har världens bästa pojkvän som kan ta hand om mig.

Imorgon ska jag försöka springa iallafall, om jag sover ut ordentligt så kanske det går? Får panik när jag planerar saker och så kommer det en massa i vägen som gör att det inte går, som förkylning osv. Kan inte kroppen bara vara pigg och kry hela tiden så man kan jobba hur mycket som helst och träna hur mycket som helst. BAJS säger jag bara. Näe nu ska jag ta på mig myskläder och lägga mig i sängen och kolla på någon bra film. Sedan sova, tidigt.

senaste shoppingen:



skor hm
leopardtop hm
jeans bikbok
blommig top kapphal
"korvskinns"tights cubus



coolt med fastsydd spets under.



Anorack (har kostat 800kr men köpte för 200kr)




Myströja, 99 spänn liksom? kan både ha till tights och jeans.

rea rea rea hur länge ska den hålla på??!




LOVE FROM MAJA

Lördag!

Denna dag flög iväg och helt plötsligt är det kväll.

När jag klev upp imorse sov Maja och Carl, Oskar jobbade och precis när jag gjort mig iordning och skulle åka hörde jag Maja ropa inifrån sitt rum. Då var hon sugen på att åka med, så hon studsade ur sängen och gjorde sig klar och sedan kilade vi tillsammans ner till bussen.

Väl framme vid City Syd tog vi en milkshake och en burgare/sallad, det har blivit lite av en tradition för oss. En väldigt trevlig sådan.
Därefter lämnade jag in min mobil, utan minsta problem bör tilläggas - otroligt skönt. Så nu är det bara att vänta och se vad felet var.

Varken Maja eller jag kunde avstå att titta in i några butiker och ingen av oss åkte därifrån tomhänta!

På vägen hem sprang vi in på Bunnpris och köpte varsin pizza som vi snart ska äta. Skönt att äta något snabbt och gott. Jag orkade verkligen inte laga till något nu kände jag, så detta blir perfekt.


Sovmorgon imorgon med. Love it!


Tomtegröt

Godmorgon!

Ska alldeles snart kliva upp och äta frukost. Kanske gör lite risgrynsgröt, det är så gott!

Bestämde mig igår för att åka ut till Tiller och City Syd idag som är ett stort, med betoning på stort, shoppingcenter! Idag ska jag främst dit för att lämna in min telefon som gick sönder när jag var hemma sist. Inte så roligt kanske, men definitvt ett måste!

Det är så skönt att ha busskort och kunna ta sig i princip vartsomhelst. Majsen och jag har flera gånger utforskat stan med buss! Åker till något ställe vi aldrig varit på och sitter på hela vägen, för att sedan åka hem igen! Faktiskt riktigt trevligt!

Nej nu kurrar det i magen..






Trötter!

Ligger och tittar på Nyckeln till frihet men bestämde mig just för att ta en liten paus. Blev så trött, som alltid när jag tittar på film. Ni som känner mig vet att jag i stort sett är omöjlig att titta på film med! Iaf verkar filmen vara bra, så jag ska snart försöka se vidare.



Jag är glad såhär på kvällskvisten, tack vare dig!



Fredag!

FREDAG!! Jag älskar fredagar!

Smet iväg lite tidigare idag så att jag för en gångs skull kunde ta bussen hem. Kilade in på banken och fixade med hyra och räkning för att sedan plocka åt mig lite godsaker och mat inne på Bunnpris. 

Majsen ligger och sover, eftersom hon är duktig och ska jobba inatt, medans vi andra slappar och tittar på sanningens ögonblick och äter lite mat.

Ikväll blir det bara mys, med film och massa gott! Har tydligen missat en, enligt alla, jättebra och sevärd film - Nyckeln till frihet. Så den ska jag minsann slå på ikväll någongång, för jag kan vara uppe- och sova hur länge jag bara vill. Lycka.

Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Majs och jag har bara två saker inbokade! Hihi.



 
Avslutar med att önska alla en riktigt härlig helg.


jobbfredag..

Alltså jag är en typisk tjej. Här snackar vi hormoner. Ena stunden är jag asglad, 10 min senare förbannad, 5 min senare ledsen och en kvart senare är jag lyckligare än någonsin? Jag undrar ibland hur Oskar orkar med mig.. tillochmed på nätterna kan jag vara asförbannad och i nästa stund skratta, när jag pratar i sömnen alltså. På tal om sova. Nu ska jag gå och lägga mig och sova till 8 halv 9 kanske? mm sköööööönt. Om man ska jobbe hela natta så må man gör de. Shoppade ett par sjuukt snygga jenas idag, visar i bloggen sen.


Ha en mysig fredagskväll!




LOVE FROM MAJA

plutten!

HAHAHA! Lyssna på dagens bästa; Maja kallar dessa tecken "" hartassar. Hur sött var inte det då?

 



Running is the shit

Sjukt skönt det är att ha trappat ner på träningen lite. Springer varannan dag nu istället för varje dag. Idag så tävlade jag sjukt mycket med en kille haha (det blir lätt så eftersom det är typ 1000 andra pers ute och springer samtidigt). Först sprang han om mig sen sprang jag om han och sen sprang han om mig och tillslut tänkte jag nu jävlar och sprang om han igen och han kom aldrig i fatt mig sen;) Älskar att tävla sådär när jag är ute och springer! På "vilodagarna" så blir det dock iallafall lite abslide (som tar så sjuuukt mycket) very good och en del benövningar.

Blev en sväng på sats i söndags också. Alltså jag är nog i mitt livs form nu (perfekt inför indien). Trots att jag spelat fotboll i 12 år innan så har jag nog aldrig haft såhär bra kondition. I somras körde jag nivå 11, intervaller på trampmaskinen. Sedan blev det 12 och nu senast då jag var hemma var jag så förbannad och drog till gymet (det bästa är att träna när man är riktigt arg) och körde nivå 13, intervaller i en halvtimme. Kan ju säga att svätten rann efter det. Brukar ju stöta på Daniel östman där nästan jämt så han skulle testa lite bredvid mig. Han körde nivå 13 i två min och höll i princip på att dö;) Kanske inte så konstigt eftersom de flesta killar kör ju bara styrke.

Jag funderar starkt på att bli någon form av instruktör, det bästa som finns är ju förfan att träna! (eller kanske är det bara känslan efteråt man gillar?)



Äh om man ska orka jobba 12 timmar imorgon så är det väl dags att bege sig hemöver från choco och sleepa lite. Måste väcka Oskar ur internetvärden först.



God morgon?



 

LOVE FROM MAJA


BOKAT OCH KLART!

Nu har oskar (min pojkvän) och jag precis bokat en resa, TILL INDIEN!!!!! 3 veckor och 4 dagar, alltså 24 dagar är vi borta. Klockan 07.45 måndag 30 mars går planet till Bombay:D:D:D:D:D:D:D Vad ska vi då göra där? Bada, sola, dricka vattenmelondrinkar, äta vattenmelon, äta massa färsk frukt överhuvudtaget, shoppa, dyka, åka på safari, äta gojävla indisk mat (favvomaten) bo i bungalow precis vid stranden! Det kommer bli så grymt härligt! Nu är det bara att börja kolla runt på massa mysiga platser man vill besöka, om det är några speciella stränder man bara MÅSTE se till exempel.
Ja då är det bara att ta ett tåg eller hyra en moppe eller göra vad precis vad som faller oss in.

INDIA HERE WE COME!



LOVE FROM MAJA

Fiskpinnefrossa!

Hemma från springturen. Passade på att springa in på Ica och fynda lite mat innan jag fortsatte hem. GI-metoden och  LCHF kan slänga sig i väggen. Inte för att jag håller på med någondera men det verkar tydligen vara på tapeten igen.
Jag äter det jag tycker är gott och det jag känner för! Mår trots det?, tack vare det? helt förträffligt!
Har precis slängt i mig en portion med 10 fiskpinnar (slog Carls 7!) och potatismos. Mums säger jag bara!

Nej ett äpple på det här kanske!



Nu saknas bara du för att göra min kväll fulländad.


Halva veckan avklarad!

Hejsan!

Somnade halv två inatt - grattis Elin! Jätteskönt att kliva upp tre timmar senare. Verkligen jätteskönt.
Fick skjuts hem, av tystlåtna killen, han skulle tydligen åka in till stan och köpa en bok idag med(?). Väl hemma tog jag lite fika och läste lite. Sov dock ingenting i förhoppning om att jag ska vara tröttare ikväll. Vi får väl se om den strategin fungerar.

Maja kom precis hem efter jobb samt en liten shoppingrunda på stan. Oskar säljer tidningsabonnemang på stan och Carl är jobbsökande.

Ikväll blir det fiskpinnar igen, så himla gott och lättlagat! Först blir det en springtur runt fjorden!

Linnea, om du läser, minns du  "halibalåba" ?



Hej så länge!


Chokladälskare..

ge denna en chans!




Tisdag!

Hej bloggen!

Sov väldigt oroligt inatt, var väl antagligen rädd att jag skulle försova mig så jag vaknade flera gånger varje timme. Kom iaf upp i rätt tid så onödigt med all oro.
Jobbet och arbetskamraterna var helt okej, vissa bättre än andra, men så är det väl alltid. Fick tom. skjuts hem av en liten osäker kille, som inte sa någonting på hela resan. Men jag var tacksam som slapp vänta på bussen!

Dagens höjdpunkt är att Majsen och jag fick veta att vi får jobba tillsammans nästa vecka och det känns superkul! Thomas fixar bra han!

Ikväll blir det fiskpinnar och PB. Kort och gott!

Har sovit tre timmar nu så vi får se hur det går med sömnen ikväll. Upp halv fem imorgon ivf. Skönt!

Ha en bra kväll allesammans!


Det går bra nu

Jobba jobba jobba! jobba mån, tis, ons, tors, fre, fre-natt, lör-natt.. sön = SOVA!! Elin och jag ska börja jobba tillsammans nästa vecka också wohoo! pengar, pengar, pengar. Jag vill ha 15:e februari NU då fetlönen (som det förhoppningsvis ska vara) ramlar in. HEJ indien säger jag bara! minst tre veckor.


Ska forstsätta se film nu!




LOVE FROM MAJA

Vaskmåndag

Fyyfasen. Sist jag kollade på klockan i natt var den 02.00 och jag hade inte somnat än???! och då visste jag att jag skulle upp och jobba om tre timmar..fun. Raka vägen hem och sova efter jobbet, tänkte jag (hade tillochmed skrivit det som en påminnelse på mobilen det första jag gjorde när jag vaknade haha) men hm det gick ju inte heller. Vred och vände på mig trots att jag var så trött så jag mådde illa. Näe det är nått fel på mig nu. Jag som har sovit så himla BRA dom senaste åren, det får inte sluta nu!?

Trots detta var jag ändå ovanligt glad på jobbet för att vara en måndag så det var ju bra! köpte två tröjor idag föressten, halva rea priset liksom?! när tar denna otroliga rea slut? Förra veckan köpte jag en skitsnygg anorack för 200 spenn som hade kostat 800! Sedan köpte jag en nästan ännu snyggare adidasväska för 200:- som hade kostat 400:-, galet va?.

Shoppingen i denna stad är inte nådig och det bästa är att det inte bara är nå slavs det är rea på utan SNYGGA grejer. Det har varit rea här nu i snart ett halvår men NU är den inte nådig. Måste bara få skryta lite över h&m som ligger i Trondheimtorg, alltså dom har allt. Massa nytt har kommit in nu och jag kan bara tänka mig hur många olika bikinis dom kommer få in (istället för 5 olika på hm i härnta). Jag har dock bessat en redan från internet men det kan ju aldrig bli för mycket;)

Ursäkta för en grymt dålig svenska men jag har ju faktiskt bara sovit tre timmar i natt..


Nu blit det lite bildregn:


Fest på möllenberg


Carl laddar


Lunch på jobbe, hittade en norsk se och hör


Hittade denna bild haha. Tyckte att det var lik någon i härnta.. vem?


Tog en liten suddig bild påväg hem från jobbet, genom bussen. Ganska fin utsikt va?


Min nya älskling.


Calles födelsedagsmorgon mitt upp i alltihop.


Anna var ju faktiskt också här på fest i lördags!



Nu ska jag gå och duscha sen sova!
LOVE FROM MAJA


Måndag!

Hej hopp kära läsare!

Då var man tillbaka i storstaden. Blev varmt mottagen av Maja på tågstationen och vi traskade sedan hem till vår lilla lya där Carl och Oskar befann sig.

Idag var jag och fixade jobb, städjobb - jippie (och inte ens tillsammans med Maja). Svängde runt lite på stan och hittade lite saker som jag ev. måste köpa.

Nu har jag handlat lite mat som jag ska försöka koka ihop något av, sedan ska jag ut och springa.
Hoppas sedan på ett avsnitt Prison Break. Missar ju tyvärr bondebröllopet.
Blir förstås tidigt ikväll eftersom jag ska upp halv fem. Äntligen. Har ju verkligen saknat dessa tidiga morgnar?!
 
  

Saknar dig!



Söndag

Det blev utgång igår. Jag, Carl, Oskar, Hannah och Anna hängde först hemma hos oss och spelade kort och drack lite. Jag och Oskar var på vinmonopolet tidigare på dagen och köpte ett rött vin som kostade ca 86kr (ca 50kr hemma på systemet). Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle lära mig dricka vin för jag har alltid tyckt det varit jätte jätte äckligt men nu tycker jag inte det. Det är riktigt gott och det bästa är att det här billiga vinet var jätte lättdrucket och gott och BILLIGT! Snacka om att det kommer bli billigt i framtiden att gå ut, det är ju stor skillnad på 50kr istället för 150.

Idag så sov vi ju såklart länge. Till middag så köpte jag och Carl massa sallad med bröd och gjorde tzatsiki. Det blev helt enkelt en grekisksallad. Mmm det är så gott att doppa varma baugetter i tzatsiki och för att inte tala om feta osten! Mmmm! perfekt att ha till lunch imorgon också.

Ikväll kommer ju Elin hit också! Jag ska gå ner och möta henne på centralen vid 8. ÄNTLIGEN säger jag bara. Innan det så blir det nog en liten powerwalk, måste gå förbi någonstans och köpa brunutansol också. Jag är beroende av det nu såhär på vinterhalvåret. Nu måste jag nog gå och koka lite ägg tills imorgon om jag ska hinna gå innan jag ska möta Elin. Jag har föressten städat hela lägenheten idag. Moppat och damsugat! Jag känner mig sååååå duktig.


Ha en fortsatt trevlig söndag!


Guess who´s back

Hej! Elin är tillbaka, tro det eller ej.

Åker till Norge idag, efter många om och men.
Känns riktigt jobbigt eftersom jag helst av allt skulle vilja åka åt ett helt annat håll. Samtidigt vet jag att vi kommer klara detta och till min stora glädje har jag ju Maja vid min sida i Norge. Majsen som jag kan prata om precis allt med och vara helt och hållet mig själv tillsammans med. Får inte heller glömma våra gulliga grannar, Anna och Hannah, som också lyser upp tillvaron!

Inte nog med dessa pinglor så kommer bästa Emilie upp och hälsar på oss vilket ska bli fantastiskt roligt!


Ska jobba så mycket som möjligt så att tiden i Norge går fort, inte för att jag inte trivs, för det gör jag - men det finns någon som har gjort det så mycket svårare för mig att åka tillbaka och får mig att vilja åka hem mycket tidigare än planerat.


Har pratat med Majsen om jobb också, känner mig jäkligt less på städningen - så länge vi två inte får städa tillsammans, för de gångerna är det endast ett nöje. Om vi inte får det så funderar jag starkt på att söka i princip alla jobb som finns, lär inte finnas överdrivet många så det kan väl inte ta så lång tid.

Godnatt gott folk!



Choco boco

Idag blev det inge jobb för min del. Sover så sjukt dåligt i det rummet Oskar och jag har nu.. Gick och la mig 9 igår för att jag skulle vara pigg kl. 5. Somnade kanske halv 1? vaknade 3, vaknade 5, vaknade 8, vaknade halv 10.. + en massa hemska drömmar.

Jag städade ju på ett psykehem igår, som är både ett hem för gamla (städade bara på den avdelningen) och sen så ligger det ett hospis bredvid. För alla som inte vet vad det är så är det ett hem där människor som har dödliga sjukdomar får komma till och tillslut dö där. Det kan vara alltifrån en vecka, månader eller till några dagar man bor där innan man dör. Det finns ett sånt i Sundsvall. 

Jag gick igenom det området igår när jag skulle till bussen och så stod det en likbil utanför en ingång och sen så såg jag en ung kille, själv sitta på sitt rum och äta. Drömde ju såklart en massa om det här i natt.. sjukt deprimerande att behöva städa där iallafall så det tänker jag vägra göra om dom säger att jag ska göra det.

Nu till något roligare. Känns som den här bloggen varit väldigt negativ på senaste så ska försöka hålla dom grejerna för mig själv:p. Oskar jobbar idag så jag och Carl drog ner på Choco boco. Nu sitter vi här med våra datorer och jag med en kopp kaffe och Carl med cola (för ovanlighetens skull). Riktigt mysigt café med bra musik. Vi sitter här, nersjunken i varsin stor fåtölj. Det är röda väggar här inne så det gör det bara ännu mysigare! Nu ska jag surfa vidare.



.

Ikväll blir det lax á la löfqvist och annanaspaj med glass á la löfqvist (johannes) så enkelt och så gott, mums! :D

GRATTIS CARL 20 ÅR!

Idag fyller denne unge man:



20 ÅR!

HURRA!
HURRA!!
HURRA!!!

Måndag

Jobbade på cafét idag igen men IMORGON mina vänner då kliver vi upp 05.00 senast igen. Åhhh vill inte, vill inte, vill inte.. max en månad sen gör jag nått drastiskt säger jag bara. Då bokar jag banne mig en resa till Indien till mig och Oskar. Fast då kan vi ju inte åka i april?! .. hm får tänka på saken. Är ju trots allt en månad tills jag ska göra nått drastiskt isf.

CARL FYLLER 20 ÅR IMORGON!!! Jag och Oskar ska göra det till den bästa 20-årsdagen någonsin (iofs kommer han ju inte ha några mer sånna men ändå). Det är bara vi tre här och det är faktiskt riktigt mysigt. Vi har många trevliga och djupa pratstunder, det gillar jag. Jag ska iallafall baka Annanaspaj imorgon igen. Den gick ju hem hos grabbarna sist så då borde den nog göra det hos Carl också:D

Äh, det är väl dags att bege sig mot sängen om man ändå ska upp fem imorgon bitti.. och vart fasen är mitt nya skattekort??!?

Alltså varför ska en kopp choklad ställa till det så? eller ska den det egentligen? hm vet inte de ja..

Söndag

Herregud alltså.. första gången jag vaknade idag var kl. 15.22 av att Oskar sa: Maja vet du vad klockan är egentligen? Kanske inte så konstigt eftersom både Oskar och jag jobbade till 3 på natten igår. Sedan käkade vi nattmat hemma i väntan på en full carl. Vi såg även klart en film med calle sen som vi inte hann med slutet på innan jobbet.

Denna helgen har jag verkligen utnyttjat min princip "äta vad du vill på helgerna och nyttigt på veckorna". Detta har fungerat ganska bra och gett bra resultat. Men usch usch usch sååhäääääääär mycket får jag inte utnyttja det framöver, ångest, ångest, ångest.. Jag har iallafall tränat varje dag denna vecka förutom i Onsdags så det är ju bra iallafall.

Nu ska nog vi ta å titta på en till film. Carl har hur mycket bra filmer som helst på sin datta så det blir nog en hel del filmtittande denna vecka som kommer. Det är bra de. Imorgon blir det "sit café" igen. Det är roligt att jobba där och hon tycker att jag är "superflink" och skulle säga det till Thomas på manpower nästa gång hon pratade med han. Det är så kul att få beröm sådär speciellt när det inte verkar som att dom tycker att man är duktig men sedan så säger dom det.

Ha en bra söndagskväll!



Fredag

Skönt med fredag men är dock sjukt less på det mesta. Sovdags nu, godnatt.



.

2 år och 11 månader sedan, snart 3 år. Vart har tiden tagit vägen? Känns som igår.



You spread your wings, you have flown
Away to something unknown
I´m sure it´s a place nearby
So there's no need to say goodby



Familjen vet vad jag menar med det första och det två sista raderna är precis som jag känner.
Jag vet att du är med mig hela tiden, du är min skyddsängel.

Torsdag och snart fredag jaaa!!

Usch vilket bajsdag det är idag. Maja löfqvist och pms går inte riktigt ihop. Jag irriterar mig på allt och alla, hur folk tuggar, jag tycker att allt folk gör ska göras på ett helt annat sätt, stör mig på hur folk hostar osv. När jag blir asirriterad för att inte någon låda går igen riktigt eller nyckeln krånglar eller dylikt och tar i med våld, DÅ vet jag att det är dags. En boxningssäck skulle vara utmärkt för mig, kanske få önska mig det i 20-årspresent. Om jag inte får det ska jag iallafall köpa en.

"Slaskaren Löfqvist" är nog mitt nya smeknamn. VARFÖR ska vi tjejer shoppa hela tiden?! köpa, köpa, köpa. Jag är här för att tjäna pengar och spara. Det gör det inte lättare när det har varit rea konstant överallt sen jag kom hit och den håller fortfarande på. Just nu är det typ halva priset överallt. Varför kan jag inte få vara ekonimiskt oberoende?! halå, jag är ju tjej?? Aja, jag kommer iallafall minst ha gått +-0 på den här resan, alltid nått..

Nu är kl 22:22 på tal om ingenting. Jag måste alltid säga amen tyst för mig själv när jag har önskat mig nått, trots att jag inte tror på gud. Åh vad jag saknar Elin! det enda braiga med att hon inte är här är att jag sparar pengar;) Elin och jag tillsammans på stan betyder en hel det slaskning av pengar. En ensam Maja på stan betyder dessvärre också en hel del slakning.. äh kanske inte finns nått bra med att hon inte är här då?

Nu ska jag be Oskar massera mig, det är jag värd tycker jag. Börjar på jobb 9 imorgon, YES!




.



Elin och jag har lite å göra på jobbet.. som vanligt..

Onsdag

Jag blir nästan sugen på att starta mitt eget lilla fik när jag är på jobbet. Elin, vad säger du? ska vi starta ett?! skämtåsido.. Jag har väl inte så mycket mer att skriva eftersom mina dagar inte består av så mycket mer än jobb. Det är lite tråkigt att Oskar har kvällskurs nästan hela den här veckan. Jag kommer hem ca tre och då måste han åka på en gång för kursen börjar halv 4. Det blir jobb på frakken på lördag också föressten. Det är bra att få in lite extra kosing.

Ikväll ska jag inte träna någonting eller kanske lite abslide och nå benövningar. Är fortfarande förkyld, beror nog på att jag började träna för tidigt. Det är ju så svårt att hålla sig. Jag är en sjukt rastlös person, klarar inte av att sitta still någon lång stund alls. Jag måste göra saker hela tiden om det inte är någon bra film man sitter och ser på, då går det bra.

Händelselösa dagar resulterar ju i inte så roliga blogginlägg. Jag lovar er iallafall att så fort det händer något spännande här i byn så ska jag berätta det för er. För övrigt så är alla ganska less på den gråa vardagen just nu. De flesta verkar bara vilja dra utomlands till sol, bad och värme. För min del så ska det kämpas och slitas lite till innan ja kan ta ut min belöning i april.

Nu ska jag sova bort min dumma förkylning och sedan ska jag gå bort på ICA och handla lite mat. Det är nå billiga erbjudanden där nu på alla nyckelhålsvaror. Jag nappar på allt billigt. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!



.


Om en månad idag fyller jag 20!! Fredag den 13:e.. vad för hemskt kommer hända då?!
Herregud vad vuxen man är påväg att bli..

Tisdag

Åh vad skönt det är att inte kliva upp 5 på morgonen och börja, fortsätta och avsluta dagen med städning. Nackdelen med massa nya jobb hela tiden är dock den ständiga frågan man tillslut får som tex. "och mor och far bor hemma i sverige?". Då blir man tvungen att förklara en massa. Hur, var och när ungefär.. men men sånt man kommer få leva med resten av livet så det är väl bara att bita i det sura äpplet.

Ibland blir jag verkligen så frustrerad. Folk verkar tro att en sån här sak går över på två veckor ungefär och sen är det bra. Vissa borde verkligen tänka ett steg längre innan de utalar sig om nått. Om man varit med om en sån här sak är det väl konstigt om man skulle klara sig utan fysiska och psykiska men? Ibland orkar man bara inte, orkar inte vara med kompisar, orkar inte förklara varför man inte orkar (eftersom det ofta är ett måste), orkar inte höra av sig, orkar inte bry sig om nått helt enkelt. Det får såklart konsekvenser men då gäller det att försöka förstå. Ville bara få ur mig det.

Nu ska jag gå och kika på vänner med fredde och alex. Ha en fin dag!



Jag är såld på lax. Kommer förmodligen föräta mig på det, om det går?





Måndag

Jag läste precis kenzas senaste inlägg om hennes mardrömmar. Jag drömmer precis lika dant och har gjort det i ett par år nu. Jag drömmer ofta att stora vågor, som tsunamis kommer emot mig. Ofta är Oskar med och Johannes, pappa och Maria. Det skönaste med dom här drömmarna är att vi alltid överlever men jag vaknar ändå ofta med tårar i ögonen.

Dock så börjar jag fundera mer och mer på varför jag drömmer såhär? Ibland så kommer det en stor våg mot huset hemma eller i stugan. Ibland så är vi alla på någon strand eller båt och alla vet att den ska komma och gör sig redo men som sagt så överlever vi ju tillslut ändå.

Kan det vara för att mamma dog för snart tre år sen och jag är rädd att förlora någon mer i familjen? Jag tror alltid att pappa har krockat eller nått om han inte svarar när han är påväg hem från jobbet och samma med Oskar. Jag tror alltid det värsta helt enkelt.. men det kanske inte är så konstigt? Även om saker och ting är en  miljonen att det ska ske så vet ju jag, att trots att det är sån liten risk så kan det faktiskt hända mig.

Idag har jag jobbat i kantine. Det var riktigt roligt att stå där i kassan med "touch screen" och trycka in allt från ägg till baugetter och majonäs. Så som dom som jobbar på mcdonalds gör, har alltid tyckt det se så roligt ut;) Sjukt skönt jobb till skillnad från städjobben. Ett riktigt glidarjobb och det bästa är att man får stå och dricka kaffe hur mycket man vill, det är annat än rema det. Inget kliva upp 6 på morgonen heller, utan typ halv 8-8, skönt!!

Nu ska jag nog kolla på nått på dattan. Oskar är på truckkurs och Elin är inte här än:( tråk. Jag är verkligen en person som hatar att vara själv. Om Oskar går till jobbet tidigare än mig så vaknar jag en 5-6 gånger innan jag kliver upp på riktigt. Annars så sover jag hela natten när han ligger bredvid mig. Just därför så skulle en hund vara perfekt för mig, aldrig behöva vara ensam. Eller hur Oskar? skulle inte det va perfekt?;)

Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka kära läsare!


Söndag

Gårdagskvällen var mycket trevlig. Jag, Oskar och Hannah styrde vår kos mot risvollan där Fredde, lillen och Sofia väntade. Alex, Eke och Anton dom tråfmånsarna orkade inte hänga med ut. Efter lite vin och kortspel fick vi skjuts in till stan av Erland, lillens hockeykompis. Mycket trevlig prick måste jag säga!

Han släppte oss vid Frakken där vi gick förbi hela kön till vakterna där jag snackade lite med dem. Sedan förbi hela kön till betalningen (där jag brukar stå) och fick stämplar och SEN förbi hela garderobskön där jag tog allas jackor och kröp in under och slängde in dom i ett hörn. SEN pianobar. Där hängde vi mest hela kvällen och önskade låtar och sjöng. Grymt duktiga är dom allihopa som spelar där. 

Strax innan halv 3 så kände vi att vi fått nog så jag och Oskar drog till café belle och köpte oss en kycklingrulle. Alltså dessa kycklingrullar, så grymt goda. Sedan traskade vi hemöver och dunsade rakt ner i sängen. Nu hade jag tänkt att gå bort till Joker och köpa lite nudlar. Orkar verkligen inte gå ner till bunnpris.. Idag ska jag ha en riktigt onyttig dag och skita i allt. Eller kanske blir en liten powerwalk ikväll, hm får se.





Lördag

Idag så har Jag och Oskar varit på solsiden en sväng efter en låååång sovmorgon. Första stoppet blev vinmonopolet och tro det eller ej så handlade inte Oskar nått där utan jag istället. Det blev ett fruktigt rosévin som jag hoppas ska smaka!

Sedan så upptäckte jag igår att jag behövde en ny fondation och har man väl börjat med "märkessmink" så går det ju inte att sluta. Så jag traskade in på parfymeriet och sa att jag skulle ha en likadan biotermfondation som jag har nu. Det visade sig att dom skulle sluta producera mer sånna så dom sålde ut just den där för halva priset och det fanns EN kvar. Jag brukar aldrig ha sån tur men idag hade jag det, wihooo! Annars blev det bara lite underkläder osv.

Gårdagskvällen var en riktigt mysig kväll. Skönt att få vara ensam i lägenheten ibland, det behövs tror jag.
Vi käkade iaf tacos och grejer och det var sååå gott.







Ikväll blir det troligtvis fest ute på risvollan så det ska bli riktigt kul. Nu ska jag ta å hoppa in i duschen, ha en trevlig lördagskväll!




Fredag?

Idag är det tydligen fredag. Märker inte så stor skillnad på dagarna nu när jag är ledig. I vanliga fall är fredag helt klart en av favoritdagarna.

Kom hem från Sundsvall idag. Känns lite tungt nu..
Vad som sker imorgon, lördag, är rätt oklart. Det enda som är inplanerat just nu är en tur till Sundsvall med Emilie. Titta i lite affärer och äta någon god lunch. Om det blir utgång eller inte får vi bestämma imorgon. Just nu känner jag mig inte s så pigg på det iaf.

Är inte heller sugen på att åka till Norge nu. Det enda som lockar är väl egentligen att Majsen också är där. För vi har väldigt roligt tillsammans, det går inte att förneka.














Fredag med inte så stort f

Idag är det fredag som sagt men jag känner inte riktigt den där "YES, det är fredag känslan". Regn, + grader och mulet.. bajs. Ikväll (eller i natt snarare) blir det iaf jobb på frakken. Jag har fått in en liten fot där så det känns skönt. Jag fyller ju snart 20 så då kanske man får hoppa från kassan till att servera öl osv istället men vi får se. Just nu skulle jag bara vilja hoppa in i en tidsmaskin som skulle förflytta mig till april där jag står med alla mina pengar och en resa bokad och ett säkert jobb till sommaren. Leva i nuet var det ja.. okej.

Tänka lite postivt nudå. Det positiva är att det kanske blir jobb nästa vecka bara en bit ovanför vår lägenhet på någon skola där (hoppas, hoppas). Annars så har jag ju säkert jobb nästa vecka så det är skönt. Plus att det finns massa extra jobb på rema och frakken. En till positiv sak är att Elin kommer ju snart hit!! Det märks att jag inte fått min dagliga dos tjejsnack på fleeera dagar nu. En till positiv sak är ju att Oskar finns! vad skulle jag göra utan den underbara människan?

Nu ska jag bege mig ut på en "powerwalk" och trotsa vädret. Hörs, ses, hade osv. HA EN GO HELG ALLESAMMEN!





God morgon!

Klockan är 08:37 och det är varken tidigt eller sent, en mittimellantid helt enkelt. Somnade inte om efter att Oskar och Alex drog till jobbet, kan nog bero på att jag börjar bli frisk så det är ju ett bra tecken. Jag ska dock ge sängen en chans till snart.

Alltid när man inte kan sova så börjar alla tankar fara runt i huvudet och man får en massa ideér som låter hur bra som helst. Senare på dagen är dom där idérna bara löjliga men jag har faktiskt en nu som jag blev tvungen att skriva upp på mobilen. Får se om den är värd att tänkas mer på när jag vaknar nästa gång och är mitt "rätta jag".

Jag fick precis sms av Anita nu och det blir jobb på rema1000 i stan idag så det är skönt, slipper jag åka buss och greja på. Dags att sova lite till då kanske. Ha en trevlig dag kära läsare så hörs vi senare ikväll eller imorgon!





Trondheim = Vinterland



Såhär ser det ut på vår gata just nu, en MASSA snö!


Skriver ett snabbt och kort inlägg eftersom vårat internet kommer och går. Angående båten som har gått på grund här nere i hamnen så var det inget allvarligt. Vatten hade kommit in i maskinrummen men det gick tydligen bra ändå. På tal om snön här utanför, så åkte det precis förbi en norrman på längdskidor, mitt i gatan haha ganska fult. 
Inge jobbande för min del idag heller, fortfarande sjuk.. TRÅKIGT! jaja ha det gott allesammen!

Onsdag

Ny dag, nya planer.

Gårdagskvällen var så trevlig så. Jag och Emilie satt och pratade hela kvällen och jag inser verkligen vad jag saknar henne när jag är i Norge. Jobbigt att inte kunna ringa och träffas när man vill.
Vi kom fram till att vi antagligen går ut på lördag, så tjejer, är ni sugna?

Har precis duschat och ska snart åka och hämta Emilie för att äta lunch med henne. Äntligen, haha. Det har tagit sin tid
för först och främst har vi försökt hitta en dag då Emilie inte jobbar sedan har vi  ett x antal gånger ringt och hört vad det är för mat på Amenta för att vi ska pricka in den dagen då det är godast men nu orkar vi inte vänta längre. Hoppas alltså innerligt att dagens mat är delikat!

Ska hinna med en sväng på banken och stan idag också.



Nej om man skulle ta och göra sig iordning kanske.


Inlägg från Härnösand!

Vilken fasligt lugn dag detta har varit och dessutom flög den bara iväg. Jag som skulle åka skidor och allt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag träffa Emilie. Ska bli så roligt att äntligen få surra lite med henne!

Vet att majsen vill att jag åker tillbaka till lördag och är med på Oskars födelsedagsfest (och jag håller med, det hade varit riktigt roligt) men nu blir det antagligen inte så! Funderar istället på att gå ut här i stan en sista gång.


Hittade en bild på mig och Maja från min student! Bysse är också med!



Nej nu ska jag ta och ringa bästa Emilie!


HURTIGRUTTEN HAR GÅTT PÅ GRUND!

Hurtigrutten har gått på grund i hamnen i Trondheim. Alla passagerare har evakuerats och båten "ligger på sned"

MER INFO KOMMER!




TISDAG

Jag gick och la mig runt 11 igår kväll och vaknade halv 2 idag. Kanske inte så konstigt eftersom jag kunde sova fram till 2 på dagarna istället för att vakna 6 på morgonen när jag var en liten plutt. För övrigt så har det snöat KONSTANT här idag. Om det är såhär mycket snö i stan hur mycket lär det inte vara ute på Tiller då!? vad tror du Elin?

Thomas ringde idag. Han hade jobb ons, tors och fre nu och sen nästa vecka en hel månad framöver. Dock städjobb men bättre än ingenting. Samma där vi var sist Elin haha kanske du också kommer få vara där;) Var inne på effekt också igår och där såg det faktiskt ganska ljust ut. Avslöjar mer sen då jag vet bättre.

Eftersom jag inte gjort så mycket mer än sovit, duschat och ätit idag så har jag inte så mycket mer att berätta. Om ni inte vill höra om allt jag drömt i natt som Oskar vanligtvis blir tvungen att höra på? Näe, det skulle bli ett på tok för långt inlägg så jag tror vi skippar det.





.


Oskar just nu, 20 år!




Såklart att han skulle få en ros också.



-




I övrigt så är jag sjuk så det blir inte så mycket jobbande för min del. Känns sådär eftersom tiden går och man vill komma igång och jobba ordentligt så fort som möjligt. Blir sängen rätt tidigt ikväll och hela dagen imorgon så förmodligen ska jag kunna jobba ons, tors och fre iallafall. Nu ska vi fika annanaspaj som jag har bakat.





GRATTIS OSKAR 20 ÅR!

Idag blir min pojk en riktig man! nämligen 20 stora år! kommer lite födelsedagsbilder sen kanske:)

Lägesrapport

Jodå, vi lever, men det är dåligt med inlägg nu, skämmes Elin och Maja!

Har fullt upp här och lilla majsen har åkt tillbaka till Norge. Antar att hon är ute och söker lite jobb just nu!
Själv åker jag nog inte tillbaka förrän nästa helg. Känner inget sug alls faktiskt men det blir väl bättre när jag väl är på plats och har kommit igång med jobbet.

Läget i Härnösand är väl, precis som vanligt, väldigt lugnt. Inte överdrivet mycket som händer, vilket faktiskt kan vara skönt ibland (under små korta perioder).

Återkommer när jag har något roligare att berätta!

 

Fredag

Dagen har bestått av långfärdsskridskor och en trerättersmiddag, typ. Senare blev det bad med levande ljus och en hel del vin och choklad. Allt detta har jag såklart spenderat med min älskling! NU är det sovdags för jag är så TRÖTT. Uppstigning kl. 09.00 för att inta trampmaskinen.. och sedan sundsvall för lite shopping och besök hos farmor och farfar.




LOVE FROM MAJS

GOTT NYTT 2009

Först skulle jag till Åre och sedan skulle jag till Tärnaby, trodde jag. Det blev lilla härnta tillslut och en jävligt god middag som även innehöll snaps, vitt vin, rött vin och baileys med mina favoritkillar i livet och på det en Jäääääääävligt rolig fest(och en jävligt lång mening med en jävla massa svordomar). Vi tackar Adam som stod för huset som hela Härnösand invarderade.

Jullan kom och hämtade mig och Oskar strax efter 9 och körde oss till Adam (pratade med bruden idag och ni anar inte hur mycket pengar hon tjänade igår). Festen var lite avslagen i början men eftersom jag hade en stadig grund så märktes det inte så mycket. Klockan gick och runt 10 halv 11 så börjar den ena favvobruden efter den andra ramla in och festen var i full gång. Dans, traditionella toabesök, sång, musik, dricka, ännu mer dricka och ännu mer dans.

12-slaget kom som vanligt som en chock (tiden går fort då man har roligt) och det var en jävla kö till skorna där folk stod och skulle stå och söka först den ena skon och sedan den andra i ca 10 min var. Oskar och jag började kyssas som två galningar för vi trodde att vi var försenade när vi sedan kollade på klockan var den 23.59, kan det bli mer perfekt? Festen flöt på och mer folk vällde in och ja vad ska jag mer säga? haha galet kul hade jag iallafall!


2008 års innehåll:

Studentfesterna drar igång och Januaris tema var 80-tal och jag kan väl inte säga mer än att
det var rätt person som vann?;)



Den ena festen avlöser den andra och jag och Oskar drar till Egypten mitt upp i alltihop och bara glassar på all inclusive med Ryssarna



12 juni är det den SISTA festen med mitt kära MP3. Trots en sjukt jobbig gymnasietid så har det fan varit en jävligt rolig sådan också. Många dagar i veckan gick man bara till skolan för att hänga med klassen i våran kära datasal. Haha ja vi har gjort mycket roligt. Förfesten innan dansen i studion (och hela den dagen för den delen) måste jag säga var en klass för sig.



Måndagen efter studentdagen börjar jag jobba på hemköp och tillbringar mina dagar där juni, juli, augusti. Härligt att stå i mejeriet och packa upp mjölk och dessutom behöva springa ut i butiken då och då och värma mig för att det är så j*vla kallt.. NÄR det är 25+ ute och alla hänger på smitta, en riktig höjdare. Hoppas dock på jobb på ICA denna sommar när organiseringen på hemköp inte var den bästa eller vad säger du mly?

31 Augusti packar Jag och Elin våra väskor och drar till Norge. Jag och Elin liksom, otippat va? Vi har kännt varandra länge men började inte umgås riktigt föränn i somras och jag tror inte det hade kunnat blivit bättre:D vi har galet kul tillsammans!



Jobb, jobb, jobb och åter jobb. Vi sliter som djur i Trondheim dag som natt men det lönar ju sig;)
sjukt skönt att få komma hem under jul till katterna, alla nära och kära och mitt mysiga hem.

Julafton och nyår nalkas. Mycket spelande av spel och pusselläggande, Ätande och åter ätande, mys och ännu mer myyysmyysmys. Fikande hit och fikande dit och så sist men inte minst julafton och nyårsafton. HIMLA tråkigt att Elin skulle måsta ligga hemma med både feber och magsjuka på nyår, stackare! försöker dra med hon ut denna lördag istället men hon verkar lite svårflörtad! Jag hade ju mina glansdagar där på televinken i våras ett tag så får väl plocka fram ett eller annat säljknep;)



Detta år ska innehålla en massa kärlek och en massa härliga resor och bara ett stort njutande av livet har jag bestämt!
Lev i nuet säger jag bara, ta vara på minsta lilla sekund och njut.





SLUTLIGEN SÅ ÖNSKAR BÅDE JAG OCH ELIN ALLA ER TROGNA LÄSARE ÄNNU EN GÅNG: GOTT NYTT ÅR!










JA, jag har gått media och jag har bara paint på min "ickeibooklaptop" (lät ju som något invecklat ändå?)




Back on track!

Har inte blivit något bloggande för min del på några dagar och denna gång har jag faktiskt en, enligt mig, godtagbar ursäkt. Flunsan slog till och den var nästintill outhärdlig. Idag är jag feberfri och känner mig ganska frisk. Väldigt bra start på nya året alltså!

Pratade nyss med Majsen och fick höra detta:

Maja säger:
eliiiiiin det är så tråkigt när du är sjuk
Maja säger:
man har liksom ingen färgklick i vardagen=p

Märker verkligen vad tomt det blir när man helt plötsligt inte bor tillsammans. Vi är ju så vana att max vara några meter ifrån varandra.
I Norge har jag alltid Maja att dividera lite med, vara ledsen, arg och framförallt glad med! Hon finns alltid till hands vad det än gäller!
En sak är säker:
Har funnit en sann vän - för livet!


Denna helgen blir en lugn sådan (försök inte ens Maja!). Imorgon ska jag äta med Emilie på Amenta och sedan kanske jag går en sväng på stan, om jag orkar.

Tror att alla de andra åker tillbaka till Trondheim nu på söndag, men jag har bestämt mig för att vänta ett tag till. Nu när jag har varit sjuk har jag missat att umgås med mina närmaste vänner och familjen så jag ska försöka ta igen lite av det.

LOVE from Elin

RSS 2.0